Ondernemende en zelfstandige doener

Hands on is typisch Tjimka Bakker. Ik ben een echte aanpakker. Avontuurlijk, stressbestendig en goed in improviseren. Je krijgt mij niet snel gek. Zo heb ik bijvoorbeeld 10 maanden solo rond Scandinavië gezeild. Ook in mijn werk houd ik van uitdagingen.

Blije verbinder en vertaler

Mijn specialiteit is het raakvlak tussen techniek (bijvoorbeeld IT) en gebruiker (marketing). Van testen tot eindresultaat. Ik denk mee, ik luister, verbind, kom met oplossingen en dat alles met enthousiasme en plezier.
 Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in het actueel houden van websites en deze te bewerken aan de achterkant (cms).

Handig met projecten & evenementen

Organiseren is mijn tweede natuur. Of het nu een afdelingsuitje of een complete beurs (van stand tot brochure) is: ik draai er mijn hand niet voor om. Ik bijt me ergens in vast totdat het tot in de puntjes geregeld is.

Achter de schermen

Ik leg makkelijk contact en kan snel de juiste mensen met elkaar verbinden. Zelf hoef ik niet in de spotlights te staan, maar ik zorg er wel voor dat alles achter de schermen goed loopt. Dat geldt ook voor evenementen, websites en social media.

Blauw past bij jou

Het ‘blauwe’ gevoel kreeg ik bij KLM. Blauw staat bij mij voor het element lucht; vrijheid, vliegen, de wereld rondreizen. Bij KLM deed ik ruim elf jaar ervaring op de afdeling PR en Marketing. Ik maakte er onder andere de vertaalslag tussen de gebruiker en de techneut bij het aanpassen van software en content van de website.

Maritieme sector

Blauw betekent voor mij ook het element water; zeilen en motor- en zeiljachten. Mijn affiniteit met water had ik al als kind. Het bracht mij ook in de maritieme sector van de jachtbouw. Als After Sales manager was ik aanspreekpunt voor de klant (captain, engineer of eigenaar) en zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid. Het oplossen, aanpassen van punten/defects of het aannemen van nieuwe wensen en ervoor zorgen dat dit door de juiste mensen werd opgepakt: ik regelde het tot in de puntjes.

 Voor diverse jachtwerven nam ik de touwtjes in handen bij het realiseren van een uitnodigende stand op bootshows en evenementen, ik begeleidde dit tot een succes. Van ontwerp tot eindproduct. De media en vakbladen zijn voor mij bekend terrein. Meedenken met de opmaak van een advertentie of een bedrijfspresentatie is bij mij in vertrouwde handen.

Heb je vragen bel gerust naar Tjimka Bakker of email via het contactformulier